Film: Förr eller Senare Exploderar jag!

Hej!
 
Var på Bio idag med min mamma och vänner! Roligt roligt! Ända lediga dagen idag på flera veckor. Vi såg Förr eller senare exploderar jag. En fin film som jag blev ganska inspirerad av! 
 
Här är en kort liten Trailer av filmen:
 
 
 
//Elise C 

Everything is Awsome! :)

 
*** Everything is awsome
Everything is cool when we are a part of a team 
Everything is awsome 
When we are living our dream 
 
Evrything is better when we stick together 
summer sun, you and i gonna win forever lets party forever ♥...
 
Text från låten Everything is Awsome - Joli (Lego the MOVIE) 
 
Är en väldigt typisk beskrivning av sammanhållningen och vi som jobbar som volontärer under Pride. Det är också vi och ledningen tillsammans som gör Pride möjlig! Möjligt att belysa viktiga frågor i vårt samhälle och samtidigt ha otroligt roligt med gamla som nya bekantskaper och många många oförglömliga minnen! 
 
En vecka av fest, glädje och sammanhållning oberoende av vem du är!  
 
 
//Elise / Zai 

Let´s hit the gym!

Hej!
 
Har övervägt om jag skulle hinna med gymmet idag men har betämt mig nu jävlar! Imorgon ska jag ha träningsverk hoppas jag! :)
 
 
//Elise / Zai 
 
 

SOON PRIDE!

Hej!
 
tre dag pass, ett natt pass och tre natt pass är numera avklarade och ett kvälls pass och ett dag pass återstår denna vecka. Efter en relativt okej sömn är jag relativt pigg och sjukt taggad på nästa vecka!! Ja vad ska man säga finns det hat finns det anledning att festa!!! Nästa vecka kommer jag leva i typ ja vad ska man kalla det fest, paradis, dröm nja jag vet inte. Ska bli sjukt härligt. Pride är lite av årets höjdpunkt måste jag påstå. Enda veckan jag är ledig denna sommar och så mycket som jag valt bort under denna sommar då allt fokus varit på jobb men trotts det vägrar jag att missa denna vecka!! 
 
Galen och rolig musik som flödar från mina högtalare gör mig heller inte mindre taggad!! 
 
En liten "aktion" bild på mig för några år sedan?! :)
 
//Elise/ Zai 

Lets start with this and let go!

Hej på er!!
 
När det är mycket jobb trotts awsome och roliga arbets kamrater finns det alltid med ett visst allvar i bilden. Just nu längtar jag lite efter att bara få släppa taget lite och bara vara, utan förväntningar och ansvar!! 
 
Jag leva i nuet var sooo last year! eller ja har nog alltid haft svårt för det! 
 
Let the creativity flow and take me to the clouds, skulle vara härligt att kunna fortsätta på mina projekt och skriva dikter och låtar osv som jag gjorde mycket förrut. 
 
Att ta en pensel papper och massor av färger och vara spontan och oplanerad!
 
Sit down with the guitarr and togheter just play whatever sing whatever, live where ever! 
 
en kväll på klipporna vid vattnet med gitarr härligt sällskap och ett block! 
 
 
 
 
random pics from a nice evening!/day! :)
 
//Elise C 

whats up whats next?

Hej på er!!
 
Dagarna rullar på fort och jobb dagarna blir allt fler. Eller ja nästan lite så. Mitten av Juli nu vart tog sommaren vägen? Jag jobbar för fullt och tror på en lugnare månad framför mig. Om jag gillar det vet jag inte. Dock hoppas jag att jag ska kunna spendera lite tid med vänner och bekanta eftersom jag just nu inte har tid till mycket annat än jobb. Att jobba mycket i sommar har varit mitt mål hela tiden för att i höst eller vid ett senare tillfälle ha större möjligheter och göra något som jag länge velat. 
 
Idag har jag tre jobb dagar framför mig och många många fler bakom mig. På söndag är min Lediga dag på väldigt länge! och har en del planer vilket jag ser fram emot! 
 
Just nu lyssnar jag på pepp musik och funderar på hösten och kommande veckor. Om ett par veckor är det återigen Pride något som ska bli otroligt kul!! tycker att det kan vara nu istället fast då skulle det å andra sidan också snart vara över så har sina fördelar att det fortfarande är ett par veckor kvar. 
 
Hade egentligen tänkt uppdraget som fotograf som jag sätt fram emot sedan förra året. Dock har det blivit ändringar. Visst är det tråkigt men med en grym gruppledare vänner, bekanta nya och gammla ansikten ser jag fram emot en otroligt rolig vecka med på tok för lite sömn. 
 
Hösten då? Ja det är vad som konstant snurrar i mitt huvud vart kommer jag att hamna vilka val och beslut ska jag svara ja och nej till och vad kommer resultatet att bli? 
 
Hästar vänner och utlandet är vad som är mest inspirerande just nu och gärna i kombination på ett eller annat sätt!! 
 
 
 
Bara för att jag så ofta står bakom kameran har jag få bilder på mig och andra, allt att de är andra som tar bilderna då jag är med haha,  här är en typiskt student bild :)
 

Make a turn and let it burn

Nästan helt osminkad för ovanlighetens skull :) 
 
Hej!
 
I vanliga fall kan jag bli stressad eller irriterad dagar då jag inte har något planerat nu är det lite tvärtom. Då får jag helt enkelt dela upp dagarna och fokusera på att ha några timmar helt oplanerade! 
 
Ha re bra!!
 
//Elise C 

when things change, and i make it!

 
 
Hej!
 
Imorgon blir min 15 jobb dag på raken, Ja det var min förhoppning att kunna jobba massor nu i sommar. Det betyder även att andra saker valts bort. Dock har jag försökt hinna med annat också. de timmar på dygnet då jag faktiskt är ledig. Men med ett hus som är kaos och saker och ting från höger och vänster som inte blir av eller som ställs in är det inte så lätt. Just nu ser jag fram emot måndag och att förhoppningsvis få vara helt själv i några timmar imorgon. 
 
Göra vad jag vill, bara vara, ligga och skriva och filura på min berätelse för att få fram de olika karaktärerna, något jag verkligen sett fram emot. 
 
Imorgon ska jag upp vid sju för att vara på jobbet kl 8 och slutar 16:30. Hittils har jag hunnit med gymmet tre gånger denna vecka och varit ledig från gymmet en dag. Hoppas på att hinna med gymmet en snabbis imorgon också. Då jag återigen kan träna rygg och ben. Med lite tur känner jag även av den träning jag körde idag som var axlar och mage. 
 
Ha det great! Fler uppdateringar kommer när jag är ledig! 
 
En kort notis är också att jag från och med Augusti/September inte längre kommer att jobba hos en av mina brukare. Tråkigt men i dagens läge är det bästa lösningen efter de förändringar som kommer att ske. 
 
//Elise C