Från Diet till ett vanligt sunt liv.

Hej!
 
I och med att jag tog tag i mig själv och illamående osv har jag provat på en diet nu i 8 veckor. Meningen är att jag ska introducera och lägga tillbaka mat som jag inte ätit under denna period för att se vad jag kan äta utan att falla tillbaka och må dåligt av maten. Jag testade detta en helg och fick stora biverkningar efter denna händelse har jag blivit ganska skeptisk till att gå tillbaka och försöka introducera "vanlig" mat igen. 
 
Dock har dieten vissat sig inte bara i att jag mår bättre men har även gått ner ca 3 kg under denna period något som jag verkligen inte behöver. Samt börjar märka av andra saker som jag troligen kan gå tillbaka och beror på dieten. Efter dessa upptäkter börjar det kännas allt viktigare att gå tillbaka till mer mångsidig kost igen. För att inte falla ur viktmässigt och på flera andra punkter. 
 
Intressant ändå hur dieten kan påverka mig, har inte tidigare testat en lika strikt diet men ja det gör stor skillnad.  
 
Så håller jag på att preppa att mat schema för att börja gå tillbaka till en mer normal kost. får se hur det går! Hoppas verkligen att det funkar då det är ohållbart att fastna i det jag äter nu. Har även beställt hem en del kosttillskott för att förhoppningsvis göra omställningen lättare. 
 
//Elise