Music for the moment

Hej!
 
Här kommer några låtar som jag lyssnat på en del på nu under kvällen/natten och morgonen!
 
 
 
 
 
 
//Elise 
 

Reflektioner mer bloggande!

Hej på er!
 
Blir allt mer taggad på att fortsätta blogga. sätta ord på saker och ting, på livet i stort och smått hinna med att reflektera och fundera. Våga visa och vara vem jag är skriva om tankar och funderingar. 
 
Sitter just nu på jobbet, med många timmar kvar att jobba, reflektera, fundera, planera. liver helt enkelt. 
 
Idag är det snart fem dagar sedan jag började med en ny diet. Jag börjar bli allt mer övertygad om att det faktiskt fungerar. Det jag ser som den största utmaningen just nu är att komma på hur och vad jag ska äta under natten då jag jobbar och är vaken. En utmaning måste jag säga. Har idag fått i mig ett mål mat eftersom övriga timmar gått åt att sova inför natt pass nr 2 vilket är nu. Detta innebär också att jag bör äta något under natten. Att vara vaken och att äta under natten är i sig en ganska onaturlig företeelse men för att få i mig det jag behöver är det också en förutsättning att kunna äta på natten. Med lite tur kommer det i fortsättningen bli färra natt pass vilket har många fördelar när jag pluggar parallellt med jobb samt försöker hålla rutiner. 
 
Musik har alltid varit en stor och viktig del av mitt liv. I perioder har jag spelat mycket gitarr och stundtals andra instrument just nu hinner jag inte med att spela egna instrument så mycket däremot musik på nattpass och under vakna timmar är härligt. Musik kan verkligen förändra timmar av vad som helst till något helt annat. 
 
Reflektioner och tankar nu ska jag fortsätta fundera och bara vara vaken tills sömnklockan ringer och natten blir till ny dag!
 
//Elise 

Rutiner och livet

Hej på er!
 
Första nattpasset av två i följd. Hittils går det bra. Har varit på diet de senastee 3-4 dagarna vilket känns bra. Svårt att hitta bra mat dock att variera med. Har också hållt igång träningen sedan jag kom tillbaka från Södra Sverige och Norge. Känns toppen hittils. körde ett tufft ben /arm pass under gårdagen så nu biter träningsvärken och imorgon blir det ett rygg pass. Får se vad det blir för typ av pass på söndag. 
 
Sitter fortfarande med lite för mycket plugg men hoppas att jag ska ha löst det i början av nästa vecka. Examensarbetet går framåt vilket känns bra och även isländskan även om det sker i lite för seg takt för att jag ska vara helt nöjd. Har numera också sällskap av en fyrbent vilket är kul! Så nu gäller det att försöka få tillbaka strukturen efter ledighet och nattpass. 
 
Ska försöka ha som rutin att gå upp relativt tidigt på morgonen ca 07-08 och då ta en promenad och sedan sitta hemma i några timmar och plugga innan det bär av mot skolan för ytterligare timmar med plugg. och sedan träna när jag kommer hem osv. Med lite tur kan jag vara ledig efter träningspasset från studierna och mest fokusera på att göra sådant jag inte haft så mycket tid till de senase månaderna. 
 
Fortsättning följer. tiderna och rutinerna är lite baserade på att jag kan börja jobba fler kvällar än nätter på jobbet eftersom det då skulle vara betydligt lättare att hålla igång bra rutiner! 

Ny period och ny blogg!

Hej på er!
 
Var länge sedan jag var aktiv här på bloggen senast. När jag har planera på att börja blogga så här igen kan det också vara skönt att börja om med en ny blogg vilket jag har funderingar på att göra så får se. men börja blogga och skriva mer aktivt är en plan jag nu skulle vilja genomföra. har under perioder i mitt liv skrivit väldigt mycket allt från dikter till kortare texter och många låtar. Ska fundera ut ett nytt namn på en blogg och dra igång den nu efter helgen då jag befinner mig i Norge!! :)