Viking vs jobb

Hej på er!
 
Det här med att sy vikinga kläder har väl inte varit det lättaste. Ska åka på ett vikinga läger i sommar och behöver då vikinga plagg att ha på mig och tanken har varit att sy dem själv. Har fått ihop två överklänningar med en halvtaskig halft fungerande symaskin. På det tredje plagget som skulle sys började symaskinen återigen strejka. Så jag la ner ideén om att maskin sy plaggen utan drog igång med att handsy plaggen istället. Möjligen dumt men har sytt alla plagg på frihand med med några mått att gå på. Nu är jag nästan klar med min kaftan ärmarna ska sys på och plagget ska kantas. Konstaterade nu att plagget är på tok för stort antagligen L eller typ XL till storleken. Väldigt otaggande då jag syttt plagget för hand och sett fram emot plagget som jag tänkt och planerat länge. Har möjligen en nödlösning på problemet har dock ett antal plagg kvar att göra och många timmar kvar att jobba. 
 
Klart att det är skönt att ha jobb och jobba på sommaren men känns bara kaos just nu. Det mesta känns som kaos. När saker skiter sig och slutar att fungera. Jobbet blir väldigt tungrott då... Hoppas på en förbättring men räknar minst sagt med kaos. Blev liknande förra sommaren när saker la av. Hoppas på att vi ska lite mindre otur och lite mer flyt. Kan vara otroligt skönt. 
 
Klart att jobbet på Island var tungt och krävande och klart att det gick fel där med men gick ganska snabbt att åtgärda eller ta sig igenom. Samt att ja det som drabbas inte riktigt är lika många. 
 
Fortsättning följer...
 
//Elise 

Sommar häng på söder :)

 
 
 
Skönt häng på balkongen! Inte helt dumt att vara ledig en helg som denna med härligt väder och har dessutom börjat komma i ordning i min lägenhet :) vilket är härligt. Igår blev det en sväng förbi IKEA och sedan in med låder till min nya lägenhet. Idag har jag mest plockat upp och fixat. Samt även haft en vän på besök. 
 
Just nu känns det ganska okej att vara tillbaka från Island. Kravlöst och härligt. Även om jag självklart hade kunnat vara kvar på Island många månader till känns det bra att vara i Sverige. 
 
Lite konstigt dock att inte ha något som jag måste göra. 
 
//Elise :)